Vilmalotta Olivia Schafhauser – Muistikuvia jostakin tärkeästä

Vilmalotta Olivia Schafhauser

13.09. – 02.10.2022

Esittely

Vilmalotta Olivia Schafhauser viettää 20-vuotistaiteilijajuhlaa!
Hän valmistui 2002 Helsingin Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta, jonka lopputyönäyttelyn jälkeen hänet valittiin Taidekeskus Salmelan vuoden nuoreksi taiteilijaksi. Vilmalotta Olivia Schafhauser on pitänyt lukuisia näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla, mm. ensimmäisenä suomalaisena vuonna 2006 Moskovan Nykytaiteen museossa.

Viimeisten vuosien pitkät matkat ulkomaille ovat olleet vaikuttavia, mm. Filippiineille, jossa hän on osallistunut kahteen yhteisnäyttelyyn ja häntä on pyydetty pitämään Manilassa yksityisnäyttely (koronan vuoksi siirretty ajankohta) vuonna 2023.
Filippiineillä hän sai myös idean ja inspiraation vaatteiden suunnitteluun, joita nyt työstää tuotantoon ja myyntiin. Monialaista taidetoimintaansa, mm. taiteen avulla toteutettavaa terapiatoimintaa varten hän perusti yhtiön Arthouse Schafhauser’in syksyllä 2022.
Seuraava kuvataiteensa myyntinäyttely toteutuu nyt kuluvana syksynä Helsingissä Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksessa 13.9-2.10.2021.

Teokset

  • Vilmalotta Olivia Schafhauser – Muistikuvia jostakin tärkeästä - Kutsukuva

Näyttelypaikka

Galleriatila on 56 neliömetriä, kaksi suorakaiteen muotoista tilaa, pituussuunnassa katuun nähden. Ikkunat etelään päin, hyvin valoisa.

Reittiopas

Klikkaa karttaa suunnitellaksesi reitti