Galleriakeskiviikko

Heidi Hirvonen

03.12. – 03.12.2014

Esittely

Galleriakeskiviikkona 3.12:

Avoinna: 11 – 21
Näyttely: Heidi Hirvonen – La Bellezza Della Memorie – Muistojen Kauneus 2.12 – 21.12.2014
Ohjelma: Kello 18.00 tuttuja lauluja, mukana saa laulaa! Pientä tarjottavaa.
Sauli Tiilikainen – laulu
Marja Sumari – hanuri

Näyttelyssä on esillä esinekoosteita (vanhoja matkalaukkuja), piirustuksia ja maalauksia. Töiden tarkoituksena on syventyä tarkastelemaan henkilöiden jättämiä muistoja.

Heidi Hirvonen antaa töissään avaimet, joilla katsoja voi halutessaan avata ovet kuviteltujen ihmisten menneeseen elämään ja persoonaan, kaikkeen siihen kauneuteen mitä se piti – ja pitää edelleen sisällään. Taiteilijan näkemys kuolemasta ei koostu surusta tai makaabereista ajatuksista, vaan on täynnä tunnekuvia kauniista, jaetuista tunteista: menneistä hetkistä, mahdollisuudesta nauttia muistojen esille nostamien tekojen, ajatuksien, kosketusten, katseiden, aistien voimasta ja kauneudesta, sekä uudelleen kohtaamisen odotuksesta.

Heidi Hirvonen (s.1966 Turku) asuu ja työskentelee Italiassa, Roomassa.Hän valmistui lavastajaksi Rooman kuvataideakatemiasta vuonna 1992. Kiinnostus maalaukseen kuitenkin oli vastustamaton, joten 90-luvun loppupuolelta lähtien hän on toiminut taidemaalarina.
Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut lukuisiin ryhmänäyttelyihin Italiassa ja ulkomailla.

Tervetuloa!!

Teokset

  • There are no images attached to this post.

    You need to attach some artist works with through the event edit area

Näyttelypaikka

Galleriatila on 56 neliömetriä, kaksi suorakaiteen muotoista tilaa, pituussuunnassa katuun nähden. Ikkunat etelään päin, hyvin valoisa.

Reittiopas

Klikkaa karttaa suunnitellaksesi reitti