Art Fair Suomi Goes Galleries

Aaron Hermunen

08.06. – 13.06.2021

Esittely

Galleriassa tapahtuu!

Avajaispäivän taiteiljatapaaminen!
TI 8.6.2021 KLO 17:00–20:00
Taiteilijatapaaminen: Aaron Hermunen kertoo taiteestaan ja työskentelystään!
Tervetuloa!
Hietalahdenranta 17, 00180 Helsinki
Vapaa pääsy

Selkokieliset galleriaopastukset
KE 9.6.2021 KLO 14:00 – 14.45 / 15:00-15.45

Art Fair Suomi ja Selkokulttuuri ry järjestävät keskiviikkona 9.6.2021 kaksi selkokielistä opastusta Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksen ja Galleria Forum Boxin näyttelyihin.

Opastus on selkokielinen ja osallistujat saavat ennen kierrosta näyttelyistä kertovan tekstin selkosuomeksi.

Opastukselle on vapaa pääsy. 10 osallistujaa mahtuu mukaan, joten ilmoittaudu etukäteen. Tervetuloa mukaan!

Opastuksen aikana käydään kahdessa näyttelyssä.

Opastus alkaa Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksesta, jossa on esillä Aaron Hermusen näyttely nimeltä Emerald Green.

Sieltä jatkamme Galleria Forum Boxiin, jossa on esillä Roma Auskalnyten, Suvi Sysin ja Inma Herreran näyttely nimeltä Sanctuary.

Mihin aikaan ja mistä opastus alkaa?

Näyttelyopastukset alkavat klo 14 ja klo 15. Kierros kestää noin 45 minuuttia. Molemmat kierrokset alkavat Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksesta osoitteessa Hietalahdenranta 17, 00180 Helsinki.

Taiteilijatapaaminen: Aaron Hermunen
KE 9.6.2021 KLO 17:00–20:00
Hietalahdenranta 17, 00180 Helsinki
Vapaa pääsy

Maimun taidemaraton
LA 9.6.2021 KLO 12:00 – 15:00

Tervetuloa mukaan drag-hahmo Maimu Brushwood o.s. Huolirinnan taidemaratonille, jossa tavoitteena on vierailla 11 näyttelyssä.

Maimu kuljettaa galleriasta toiseen. Matkaa kierrokselle tulee noin kolme kilometriä. Pääset tutustumaan taiteeseen ja saat samalla liikuntaa. Pistä siis jalkaasi lenkkarit ja ota mukaasi vesipullo ja seikkailumieltä!

Kokoontuminen klo 12 Valokuvagalleria Hippolytessa, joka sijaitsee sisäpihalla osoitteessa Yrjönkatu 8–10. Kierros päättyy Galleria Pirkko- Topeliukseen osoitteessa Hietalahdenranta 17.Huom! Kierrokselle voidaan ottaa vain 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu ennakkoon.

Live maalaus Sessio!
LA 12.6.2021 KLO 12:00–17:00
Taiteilija Aaron Hermunen maalaa livenä galleriassa, yleisöllä on mahdollisuus osallistua teoksen maalaamiseen taiteilijan opastuksella.
Teos huutokaupataan näyttelyn aikana!
#mesenaattimaalaus

Hietalahdenranta 17, 00180 Helsinki
Vapaa pääsy

Lasten omatoimikierros
JOKAPÄIVÄ

Lasten omatoimikierrokset mahdollistavat oman aikataulun mukaiset käynnit yhdessä aikuisen kanssa. Gallerioissa on tarjolla kaksi erilaista tehtävälappua. Bingossa pienemmät pääsevät metsästämään värejä ja muotoja gallerioiden teoksista. Lasten sanaseikkailulla pääsee etsimään teoksista sanoja, jotka sopivat ristisanatehtävään. Täytettyä tehtävälappua vastaan voi hakea pienen palkinnon gallerian henkilökunnalta.

Ohjelman on tuottanut Helsingin yliopiston taidehistorian opiskelijoiden
ainejärjestö Eidos ry.

Huomaa, että gallerioissa on myös muuta tapahtumaa. Vierailu kannattaa ajoittaa näiden ohjelmien ulkopuolelle.

Hietalahdenranta 17, 00180 Helsinki

Vapaa pääsy
Selkokulttuuri ry järjestää selkokielisiä galleriakierroksia osana festivaalia. Kierrokset alkavat Galleria Topeliuksesta klo 14 ja klo 15. Kuka tahansa on tervetullut kierrokselle!



Art Fair Suomi avaa kuvataidekesän 2021 ja levittäytyy ympäri Helsingin gallerioita. Yhden yhteisen tapahtumapaikan sijaan festivaali nostaa tänä vuonna esiin pääkaupunkiseudun kuvataidetaidetarjontaan vahvasti kuuluvat ja sitä rikastuttavat galleriat ja taideyhteisöt omissa toimitiloissaan, ja vastaa näin koronapandemian aiheuttamaan kulttuurinnälkään turvallisella ja yleisöystävällisellä tavalla.

Kesäkuun alussa toteutettavan Art Fair Suomi Goes Galleries -festivaalin pääosassa ovat Helsingin galleriatilat näyttelyineen ja taiteilijoineen. Yleisö voi viikon ajan uppoutua eri kaupunginosissa entistä rikkaampien galleria- ja taidekokemusten äärelle, kun festivaaliin erityisesti tuotetut keskustelut, teokset, interventiot ja tapahtumat syventävät näyttelytarjontaa. Festivaalin kaikkiin näyttelyihin ja tapahtumiin on vapaa pääsy.

Galleriat tarjoavat elinvoimaisia ja kokeilevia kuvataiteen tuotantoja, ja tuovat esiin taiteilijoita aina nuorista tekijöistä varttuneempiin konkareihin. Gallerioiden kirjo on suuri, ja mukaan mahtuu yksityisiä gallerioita, järjestögallerioita ja taiteilijavetoisia projektitiloja. Art Fair Suomen aikana yleisön löytämät tilathan tuottavat ilmaista kulttuuritarjontaa yleisölle läpi vuoden!

Art Fair Suomi Goes Galleries liittyy myös osaksi vahvaa kuvataiteen kesää Helsingissä. Tapahtuma vie yleisön ajankohtaisen, urbaanin taidetarjonnan ääreen juuri ennen Helsinki Biennaalin avautumista.

Tapahtuman ohjelmasta tiedotetaan lisää toukokuussa 2021. Festivaalin yhteisiä avajaisia vietetään tiistaina 8. kesäkuuta 2021.

Festivaaliviikolla poikkeuksellisesti pidennetyt aukioloajat!
ti-ke 11-20, to-pe 11-19, la-su 12-17

Lisätietoa tapahtumasta:
https://artfairsuomi.fi/

Teokset

  • There are no images attached to this post.

    You need to attach some artist works with through the event edit area

Näyttelypaikka

Galleriatila on 56 neliömetriä, kaksi suorakaiteen muotoista tilaa, pituussuunnassa katuun nähden. Ikkunat etelään päin, hyvin valoisa.

Reittiopas

Klikkaa karttaa suunnitellaksesi reitti