Eija Keskinen ja Jyrki Setälä – Garden Madness

ryhmänäyttely

26.01. – 14.02.2021

Esittely

26.1.-14.2.2021
Garden Madness
Eija Keskinen ja Jyrki Setälä

Garden Madness, Puutarhahulluus, on Eija Keskisen ja Jyrki Setälän yhteinen sävel, samansuuntaisista ajatuksista ja tunteista syntynyt näyttelykokonaisuus.

Taiteilijat lähestyvät teemaa sekä konkreettisella- että abstraktilla tasolla. Inspiraationa ja teosten alullepanevana voimana ovat toimineet havainnot omassa puutarhassa ja metsäluonnossa, yritykset järjestää ja hallita, ja toisaalta vain ihmetellä ja hyväksyä kasvien oikut. Abstraktimmalla tasolla teosten valmistamisen lähtökohtina ovat toimineet henkiseen kasvamiseen liittyvät ajatykset, ne voimat, joita sielun rosarioissa aika-ajoin myllertää.

Näyttelyteokset ovat syntyneet vuoden 2020-21 aikana, ja ovat valmistettu terävillä piirtimillä (Eija Keskinen) ja paperimaalaustekniikalla (Jyrki Setälä).

Kummatkin taiteilijat ovat opiskelleet samoihin aikoihin Kuvataideakatemiassa Helsingissä, ja ovat pitäneet useita yksityisnäyttelyitä sekä osallistuneet lukuisiin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin. Yhdessä Eija Keskinen ja Jyrki Setälä ovat esiintyneet vuodesta 2018 toimineen Kävelymusiikkia-taiteilijaryhmän näyttelyissä.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn Galleria Pirkko-Liisa Topeliukseen Helsingin Hietalahteen! Näyttelyyn pääsee tutustumaan sekä gallerian normaaleina aukioloaikoina että varaamalla yksityisen vierailuajan.
Taiteilijat ovat läsnä näyttelyssä ystävänpäivänä 14.2.2021, joka on samalla näyttelyn viimeinen aukiolopäivä, klo 14-16. Pientä tarjoilua.

Teokset

  • Eija Keskinen - Three hearts beats as one (Still life with hearts and bunnies)
  • Jyrki Setälä - Pond, sarjasta Garden Madness
  • Jyrki Setälä - Koi-Kala
  • Jyrki Setälä - Venetsialainen Ilta
  • Jyrki Setälä - Before Dawn
  • Jyrki Setälä - Elokuu / August

Näyttelypaikka

Galleriatila on 56 neliömetriä, kaksi suorakaiteen muotoista tilaa, pituussuunnassa katuun nähden. Ikkunat etelään päin, hyvin valoisa.

Reittiopas

Klikkaa karttaa suunnitellaksesi reitti